Salget av sexleketøy til menn har økt

Tekniske nyvinninger for menn

Sexleketøy for kvinner har vært akseptert lenge, og i dag er det vanlig å eie både ett og flere leketøy, særlig blant de unge kvinnene. De mest solgte produktene til kvinner er de forskjellige utgavene av womanizere, https://samliveshop.no/product-category/dame/womanizer/

De siste årene har det imidlertid skjedd en enorm utvikling i utvalget,  og i salget av sexleketøy for menn. Flere av de store aktørene innenfor salg av sexleketøy rapporterer om en sterk økning i salget av produkter til menn. Den største økningen har kommet innen tekniske onaniprodukter. Menn er generelt mer interessert i tekniske produkter enn kvinner, og sexleketøy er intet unntak. Det har blitt mer stuerent å snakke om sex og seksualitet, og det har blitt mer fokus på at mannen, og ikke bare kvinnen, skal nyte. Når det kommer til mannlig seksualitet har den ofte blitt forbundet med det vanskelige, farlige og mørke, forteller sexologisk rådgiver samliveshop Live Mehlum. Vi har blitt opplært til å passe oss for menn, de er potensielle voldtektsmenn. Det snakkes mye om seksuelle overgrep, voldtekt og trakassering når vi snakker om menn og sex.  Nytelse og glede i forbindelse med seksualitet har lenge vært forbeholdt kvinnen. Nå er det imidlertid skjedd et skifte hevder Mehlum. Menn kan i dag få lov til å vise mer følelser og intimitet, og kan fokusere på nytelse på en annen måte enn før. Det er en myte at menn bare er «rett på sak» og ikke interessert i flere aspekter innenfor seksualiteten og sexlivet enn det kjappe, penetrerende samleiet. Denne endringen gjenspeiles i at tilbudet av sexleketøy og seksualtekniske hjelpemidler til menn har økt, og at det i dag er vanligere og mindre tabu å snakke om nytelse for menn også. 

 Menn foretrekker tekniske produkter

The Handy  https://samliveshop.no/produkt/the-handy-runkemaskin-for-menn/ er en runkemaskin for menn som er utviklet av norske ingeniører. Det er et revolusjonerende og nyvinnende produkt som nettopp scorer høyt på grunn av de tekniske finessene som virker spennende for menn.

Handy gir mannen full kontroll over onaniopplevelsen ved å la han tilpasse lengden og hastigheten på støtene. Maskinens myke og nuppete TrueGrip sleeve sørger samtidig for en utrolig realistisk følelse. Sleevet er festet til siden av maskinen med en justerbar borrelåsstropp, så han kan også benytte andre sleeves med sin Handy.

Handjob-maskinen kan brukes alene, eller kobles med WiFi eller Bluetooth til det nettbaserte universet Handy Feeling. Ved hjelp av en digital fjernkontroll kan partneren styre Handy fra hvor som helst i verden. Universet byr også på en rekke videoer som han kan synkronisere med maskinens bevegelser, så det føles som om han selv er med i videoene. 

Et annet revolusjonerende produkt er Arcwave Ion, https://samliveshop.no/produkt/arcwave-ion-masturbator/ Et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som kan gi sterkere og mer intense orgasmer.Det er produsentene av alle kvinners favoritt Womanizer som står bak, og teknologien er den samme.

https://samliveshop.no/produkt/the-handy-runkemaskin-for-menn/