Samliveshop.no

Nå har den nye nettbutikken vår samliveshop åpnet – her selges håndplukkede sexleketøy og hjelpemidler

samliveshop.no ble opprettet en vårdag i 2020 da Covid-19 restriksjonene gav oss tid til å være kreative og lekne. To damer i vår beste alder syklet mange fantastiske stier i kystlandskapet på Tjøme med rastepauser på svaberg og sandstrender i havgapet. Merkesteder som «Den italienske port» og «Verdens Ende» gav assosiasjoner til livet, havet, lysten og kjærligheten – her ble samliveshop.no født. Butikken eies av oss, to kvinner som ble bestevenninner på ungdomsskolen. Vi har sammen opplevd de første forelskelsene, de første seksuelle erfaringene, graviditeter, barnefødsler og amming, giftemål, skilsmisser, nyetableringer og overgangsalder. Begge har vi vært åpne og nysgjerrige på livet og nå åpner vi samliveshop sammen i et ønske om at andre skal nyte godt av våre håndplukkede sexleketøy og seksualtekniske hjelpemidler.

Live Mehlum er utdannet sexologisk rådgiver fra Universitetet i Agder, samt sosiolog fra Universitetet i Oslo. Hun har kjønn, maskulinitet og nære relasjoner som spesialfelt, og har lang klinisk erfaring i ulike seksuelle problemstillinger. Hun er også samlivsterapeut og PREP-sertifisert fra Modum Bad.

Kristin Nydahl Øhrn har både lang utdanning og erfaring innen salg, markedsføring og prosjektledelse.  Hun har i mange år drevet egen virksomhet innen reiselivsbransjen.
Øhrn er spesielt opptatt av våre digitale flater, kundeservice og nettverksbygging.

Vi har håndplukket produkter til butikken vår fra de beste leverandørene i Europa hvor fokuset har vært på kvalitet og funksjonalitet. Vår erfaring fra sexologisk rådgivning har bidratt til utvelgelsen av produktene, både de som skal brukes som leketøy og de som skal benyttes som hjelpemidler.